Ik behandel voornamelijk paarden , honden en mensen maar eigenlijk is dit mogelijk bij elk levend wezen

Mensen en honden komen bij mij aan huis in mijn praktijk. Paarden bezoek ik meestal op locatie, vooral omdat ik dan meteen meer info krijg over de huisvesting, voeding, leefomgeving en eventuele stralingsbronnen bijvoorbeeld: aardstralen of een zendmast.

Ik behandel dier en mens energetisch, d.w.z. ik probeer de energie in de meridianen en chakra’s van het lichaam weer te laten stromen. Wanneer men hier de blokkades in oplost activeer je het zelf genezend vermogen van het lichaam. Eigenlijk is het een vorm van acupunctuur. Wat een therapeut met naaldjes doet kan ik met mijn 3e oog(6e zintuig).

Westers wordt er bij problemen vaak naar symptomen gekeken en deze worden vaak behandeld in combinatie met eventuele medicijnen.

De Chinese geneeswijze gaat er van uit dat wanneer je blokkades in de banen oplost, de ziekte verdwijnt of in ieder geval de klachten een stuk minder kunt maken. Alles in en om het lichaam heeft een bepaalde frequentie. Organen maar ook spieren en het CZS.

Door energetisch behandelen in combinatie met kruiden, kun je organen of weefsel weer op de juiste frequentie krijgen en verdwijnt veelal de kwaal.

 

Binnen de TCM  is lichaam en geest één , dmv een behandeling, kan ik  mens maar vooral ook dier met lichamelijke en geestelijke problemen helpen, eventueel in combinatie met het tolken.

De behandeling duurt ongeveer een uur.

Wil je graag meer weten over mijn werkwijze of heb je andere vragen, bel of mail mij dan gerust!

Ook kun je voor het beleven van mijn ervaringen kijken op https://www.facebook.com/Dierenliefde-Laren-107308065147191